Snij het vlees in stukjes van 2x2 cm
Doe de boter in de multicooker, leg het vlees erop. Bestrooi het met wat zout en schep het om met de mosterd
Bak het aan alle kanten bruin
Haal het vlees met een schuimspaan uit de pan
Laat het vet in de pan
Snipper de ui en pers de knoflook
Fruit de ui en de knoflook in de pan met het gebruikte vet
Voeg de bloem toe en bak 1 minuut mee, blijf wel roeren!
Voeg het bier, het water, het rundvleesbouillontablet, laurierblaadje en de azijn toe
Laat het 3 minuten koken
Voeg het vlees weer toe en roer om
Zet de pan voor 5 uur op 140 graden in de oven / in de multicooker op het juiste programma
Roer het af en toe een keer om
Breng het op smaak met peper en zout
Trek het vlees met 2 vorken los tot draadjes
Ik maak altijd het dubbele van dit recept, wat over is gaat in porties in de diepvries
Bedankt voor uw bericht.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.
Oeps, bij het versturen van uw bericht is een fout opgetreden.
Probeer het later opnieuw.