Hachee

Wendy • 7 november 2020

Hachee

Ingrediënten

Voor dit gerecht heb je voor 4 personen nodig:

- 1 kg runderriblap

- 8 uien

- 1 teen knoflook

- 1,5 runderbouillontablet

- 800 ml kokend water

- 2 laurierblaadjes

- 5 kruidnagels

- 3 el rode wijn azijn

- 2 plakken ontbijtkoek

- peper en zout


Bereiding:

Snij het vlees in stukken van 3x3 cm, bestrooi ze met peper en zout

Snij de uien in halve ringen en pers de knoflook. 

Laat de runderbouillontablet oplossen in het kokende water


Doe het vlees, de ui, knoflook, bouillon, laurier, kruidnagels en azijn in de pan. 

Verkruimel de ontbijtkoek eroverheen en roer het door. 

Doe de deksel op de pan en laat 6 uur stoven, schep elk uur om / in de multicooker kies je de juiste stand.


Ik maak dit recept altijd dubbel en vries er vele porties van in, zo hebben we altijd lekker vlees in huis.

Laat hieronder een reactie achter

Share by: