Voor dit gerecht heb je voor 4 personen nodig:
- 1 kg runderriblap
- 8 uien
- 1 teen knoflook
- 1,5 runderbouillontablet
- 800 ml kokend water
- 2 laurierblaadjes
- 5 kruidnagels
- 3 el rode wijn azijn
- 2 plakken ontbijtkoek
- peper en zout
Snij het vlees in stukken van 3x3 cm, bestrooi ze met peper en zout
Snij de uien in halve ringen en pers de knoflook.
Laat de runderbouillontablet oplossen in het kokende water
Doe het vlees, de ui, knoflook, bouillon, laurier, kruidnagels en azijn in de pan.
Verkruimel de ontbijtkoek eroverheen en roer het door.
Doe de deksel op de pan en laat 6 uur stoven, schep elk uur om / in de multicooker kies je de juiste stand.
Ik maak dit recept altijd dubbel en vries er vele porties van in, zo hebben we altijd lekker vlees in huis.
Bedankt voor uw bericht.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.
Oeps, bij het versturen van uw bericht is een fout opgetreden.
Probeer het later opnieuw.