Voor dit gerecht heb je voor 4 personen nodig:
- 1 kg Procureur zonder bot (of schouderkarbonade)
- 150 ml bouillon
- 75 ml witte wijn azijn
- 2 tl gerookte paprika poeder
- 2 in grove stukken gesneden uien
- 4 tenen knoflook, grof gehakt
- 200 ml bbqsaus ( zelfgemaakte is het lekkerst )
- 4 el bruine suiker
- 1 el mosterd
- 2 tl gedroogde tijm
- 1 el olijfolie
- 1 tl cayennepoeder
- 2 tl zout
- eventueel wat maÏzena
Meng alle ingrediënten in de pan en leg het vlees er bovenop
Zet een slowcooker op high / multicooker op stew / pan in de oven op 100 graden
Draai af en toe het vlees om, voeg zo nodig wat water toe
Het vlees is klaar als het bijna uit elkaar valt
Haal het vlees uit de pan en leg het op een schaal
(Nog beter is het om de pan een nacht weg te zetten zodat je de volgende dag het vet eraf kunt scheppen)
Haal het vet van het vlees af
Trek met 2 vorken het vlees tot draadjes
Je kunt het vocht nog wat binden met maÏzena
Doe het vlees terug in de pan en meng het met de saus
Bedankt voor uw bericht.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.
Oeps, bij het versturen van uw bericht is een fout opgetreden.
Probeer het later opnieuw.